Om zelf te maken! De leukste kerstkransen

Door  |  0 reacties

Hing bij jou ook elk jaar die traditionele, en stiekem een beetje saaie, kerstkrans aan de deur? Tijd om dat nu beter te doen! We zochten de leukste kerstkransen op om zelf te maken. Inslaan die benodigdheden!

Zelf kerstkransen maken

Alles over deze kerstkransen en hoe je die zelf maakt

1. Men neme een stuk PVC, een doos vol kerstballen en een graffiti bus. Aan de hand van deze fotohandleiding hangt zo’n toffe PVC-kerstkrans binnenkort ook aan jouw voordeur.

2. Door het gebruik van papier niet aan te raden om buiten te hangen. Wel supertof voor op de woonkamerdeur of voor het raam.

3. Leuk om te maken met kinderen: deze papieren kerstkrans gemaakt van… hun eigen handjes!

4. Heb je nog een restje van je oude collectie kerstballen? Haal een piepschuimen ring in de hobbywinkele en tover een lijmpistool tevoorschijn. Deze ballen-krans zet je dan zo in elkaar.

5. Ga jij voor een milieubewuste kerst? Hergebruik je wijnkurken.

6. In de herfst veel dennenappels geraapt? Ga voor deze natuurlijke kerstkrans!

7. Moeten kerstkransen per se rond zijn? Nee! Wijk er van af met deze kerst-ster aan je voordeur.

8. Leuk om samen met de kinderen te maken: een pom pom krans.

9. Kerstpepermuntjes: je hebt er heel wat nodig voor deze kerstkrans. Maar dan heb je wel een kerstkrans met een hoofdletter K.

Voor welk van deze toffe kerstkransen ga jij?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *