Origineel! Kerstcadeautjes in een pot

Door  |  0 reacties

Wil je origineel voor de dag komen dit jaar met je kerstcadeautjes? Waarom ga je dan niet voor kerstcadeautjes in een pot? Je kunt er alle kanten mee op en het ziet er echt super leuk uit. Als je voor een bijzondere glazen pot kiest, kan deze later ook nog gebruikt worden voor andere doeleinden.

Je kunt met de inhoud symbolisch iets cadeau doen, bijvoorbeeld een dagje naar de sauna. Maar net zo goed kan de pot met inhoud zelf het cadeau zijn. Wij zochten ter inspiratie vast negen originele kerstcadeautjes in een pot voor je uit. Kijk je mee?

kerstcadeautjes in een pot

Alles over deze kerstcadeautjes in een pot

1. Een schaatsdate cadeau doen voor kerst aan je lief is een super leuk idee. Maar hoe leg je dat dan onder de kerstboom? Zo dus! Door er een kerstcadeautje in een pot van te maken.

2. Moet je een kerstcadeautje bedenken voor iemand die enorm van wellness houdt? Stop alles dat nodig is voor een mini spa in eigen badkamer in een mooie pot. Je kunt er zelfs een tegoedbon voor een dagje sauna tussen verstoppen.

3. Voor de bakgrage moeders/zussen/nichtjes/vriendinnetjes is een pot vol met koekjesuitstekers en cupcakevormpjes een leuk kerstcadeautje.

4. Een volledige manicure in een mooie pot. Daar worden de meeste vrouwen echt wel blij van. Nagellakjes, nagelvijlen, handcrème… heerlijk!

5. Doe alle ingrediënten voor cranberry white chocolate chip cookies in een pot en versier deze zoals je zelf wilt met leuke kerstdecoraties. Een label eraan met het recept en een kind kan de was doen.

6. Ohhhh deze mag je voor mij best onder de kerstboom leggen hoor. Geweldig zo’n mini landschapje in een mooi glazen pot.

7. Chai thee is niet alleen erg lekker, maar ruikt ook echt naar kerst. Met dit recept maakt je de Chai thee zelf en eenmaal in zo’n pot is het een geweldig kerstcadeau voor echte theeleuten.

8. Zelf een echte pepermunt kerstscrub maken volgens dit recept inclusief printables voor het deksel. Als je zorgt dat je genoeg maakt hebt je zelf ook zo’n fijne scrub…

9. In Amerika noemen ze het een simmering pot. Het komt er op neer dat je allerlei heerlijke geurende ingrediënten in een pannetje doet en deze op laag vuur laat pruttelen waardoor al die fijne geuren je kamer vullen. De ingrediënten samen in een mooie pot maken een origineel kerstcadeautje.

Heb jij nu voldoende inspiratie om aan de slag te gaan met je kerstcadeautjes in een pot?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *