5x de lekkerste kerstkoekjes

Door  |  1 reactie

December is en blijft de maand van eten. En hoewel we ons erg kunnen verheugen op kerstkalkoen, heerlijke rollade en goddelijke toetjes, gaat er niets boven lekkere kerstkoekjes.

Omdat we onze liefde voor kerstkoekjes graag willen delen, gingen we op zoek naar de lekkerste kerstkoekjes. Sommigen zijn eenvoudig te maken andere verdienen net iets meer tijd en aandacht. Maar hey, they’re worth it!
 

5x de lekkerste kerstkoekjes: OREO kerstmutsen

OREO kerstmutsjes

De Amerikaanse supermarkt liggen vol met de meest rare koekjes en zoetigheden. Toch is er één die er voor ons positief uitspringt: OREO. En omdat ze er in Amerika net zo dol op zijn als wij komen er steeds meer OREO-recepten aan ons neus voorbij. Waaronder deze kerstmutsjes.

Veel meer dan een pak OREO, roomkaas, en marshmallows heb je niet nodig.

Bekijk het recept voor deze schattige kerstmutsjes >>

 

Gesmolten sneeuwpopjes5x lekkerste kerstkoekjesL gesmolten sneeuwpop

Om te maken en nooit meer op te eten: zo lief zien deze gesmolten sneeuwpop-kerstkoekjes eruit.

Trek ongeveer 50 minuten uit (in ons geval een uur, we zijn nogal rommelig in de keuken) voor deze sneeuwpoppetjes en scoor vervolgens bij je kinderen, nichtjes en neefjes of kindjes van vrienden.

Te schattig!

Bekijk het recept van de gesmolten sneeuwpopjes >> 

 

Rendier kerstkoekjes5x de lekkerste kerstkoekjes: rendiertjes

Wat is een kerst zonder rendieren? Deze koekjes mogen dan ook niet ontbreken in onze top 5 kerstkoekjes.

Wat je nodig hebt? De ingrediënten voor het deeg, mini-pretzels met chocolade (en als die er niet zijn dan dip je ze toch even zelf) en M&M’s.

Wijk overigen gerust af van het deeg uit dit voorbeeld. Maak de koekjes zoals jij het wilt, het gaat immers om de decoratie.

Bekijk het recept  >>

 

Kerstboom-brownies5x de lekkerste kerstkoekjes: kerstboom-brownies

Oké, voor ons wat te ingewikkeld, want ervaring met decoreren is er aan deze zijde niet. Maar als je die wel hebt dan moet je het zeker eens proberen.

En het leuke is: je maakt ze met je favoriete brownie-recept, dus altijd naar jouw smaak. Daarna alleen nog een aardbei erop en decoreren maar.

Bekijk de uitleg voor deze kerst-brownies >>

 

 

Kerstboom-zandkoekjes5x lekkerste kerstkoekjes: zandkoek-boompjes

Zandkoekjes: zo eenvoudig, maar zo lekker. Voor je het weet is dit feestelijke doosje met kerstkoekjes leeg. Gelukkig heb je dan ook weer zo nieuwe gebakken.

Vind je ze wat donker ogen voor zandkoekjes? Klopt! Deze kerstkoekjes zijn extra lekker door het toevoegen van cacao en koffie.

Download de beschrijving van deze doosjes >>

 

 
 

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Eline

    9 december 2013 at 18:51

    ze zien er allemaal heerlijk uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *