5x extreem leuke snowboots

Door  |  0 reacties

De eerste (natte) sneeuw is vorige week gevallen. En hoewel er vast niet snel een enorme laag ligt, kun je maar beter je snowboots op tijd in huis hebben. Want de echt leuke snowboots die zijn vast binnen no time uitverkocht.

Leuke snowboots, bestaan die?

Ja, die bestaan! We hebben er namelijk uitgebreid naar gezocht en wat zijn er toffe snowboots te krijgen. Wij zetten de 5 leukste voor je op een rij. Succes met kiezen!

Snowboots & jeansLeuke snowboots: jeans

Deze stoere, bruine snowboots matchen perfect met al jouw spijkerbroeken, of ze nu blauw of zwart zijn. Door de voering zijn ze ook nog eens extra warm als er weer eens een sneeuw- of windstorm op komst is.

Maar wat deze snowboots echt leuk maakt, zijn de details. Van de schacht die je om kunt vouwen tot de rits en het gespje.

Bestel deze snowboots bij Zalando >>
 
 

Voor rokjesdragers leuke snowboots: voor bij rokjes

Draag jij rokjes door weer & wind, waag jij je zelfs in strenge winters aan spijkerrokjes met dikke maillots?

Check dan snel deze snowboots. Stoere, blauwe lage laarsjes. De laarsjes hebben een teddy-voering en kan met of zonder omslag gedragen worden. Heerlijk warm!

Extra fijn: een handige anti-slip zool, gladheid is geen probleem meer.

Bestel deze laarsjes van Mistral >>

 

Klassieke snowbootsLeuke snowboots: klassiek

Klassieker dan de Sorel Winterboot kun je ze niet krijgen.

Stijlvol zwart met grijs & gegarandeerd duurzaam, warm en comfortabel. De schoen is volledige gemaakt van waterdichte materialen, zowel de suède bovenkant als de visgraatzool.

Met deze winterboots ben je 100% bestand tegen winters weer.

Bestel deze snowboots van Sorel >>

Stoere snowbootsleuke snowboots: stoer!

Direct aangeschaft voor mijn eigen winterse outfit. Deze grijs snowboots van Sorel.

De snowboots Chipahko vallen meteen op door het grijze tweed i.c.m. het bruine leer. Stoer, maar toch vrouwelijk. Leuk voor onder een winters jurkje of voor over je spijkerbroek. Oh, en heb je die geweldige grove gespen al gespot?

De prijs is even slikken, maar dan heb je wel wat.

Bestel deze snowboots van Sorel >>

 

Kleurrijke, traditionele snowbootsleuke snowboots: Snoboot

Ja, uiteindelijk blijven de beste snowboots de snowboots die ook echt lijken op snowboots. Van die oerlelijke die je vroeger aan moest naar school, en die je toen vaak moonboots noemde.

Deze snowboots van Snoboot lijken enorm op de traditionele, maar omdat ze lekker kleurrijk zijn valt het oude imago direct weg. Gegarandeerd droge en warme voeten, ook op de piste.

Bestel deze snowboot van Snoboot >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *