9x mojito recepten

Door  |  0 reacties

Een typisch zomerse, alcoholische versnapering: mojito. Steeds meer mensen leren de charme kennen van dit drankje met rum, citroen en munt. Ben jij ook zo weg van deze cocktail, check dan snel deze 9 mojito recepten.

Meestal ben ik de BOB, ik ben gewoon niet zo’n alcohol-liefhebber. Maar als er mojito op de kaart staat dan maakt mijn hart een sprongetje. En kijk ik mijn partner lief aan om de BOB te spelen. Mojito’s dragen bij aan het zomergevoel en geven een weekend instant een vakantie-tintje. Om dat gevoel vaker en langer vast te houden ging ik op zoek naar negen lekkere mojito recepten. Niet alleen varianten op de bekende cocktail, maar ook als lekkernij om op te eten. Haal de munt, rum en citroen maar vast in huis!

9x mojito recepten

Alles over deze mojito recepten

1. Voor een chocolade-dessert mag je me zonder twijfel wakker maken. Maar sinds ik dit recept heb ontdekt, hebben chocolade desserts grote concurrentie gekregen. Maak kennis met de mojito-cheesecake.

2. Mijn favoriete restaurant op dit moment? Het enige restaurant in de buurt waar ze aardbei-mojito’s hebben. Met dit recept maak ik die nu ook eenvoudig thuis.

3. Twee guilty pleasures in één: mojito-chocolade-cakepops.

4. Mojito bij varkensvlees, kippenpootjes of garnalen? Zonder moeite met deze mojito-marinade (waarbij je ongetwijfeld veel meer dipt dan je lief is).

5. Heerlijk op een warme zomerdag: watermeloen-mojito-ijsjes.

6. Sterk, sterker, sterkst: deze tequila-mojito. Leg de pijnstillers voor de dag daarna maar vast klaar, ze wegen lang niet tegen het plezier van de avond ervoor op!

7. Alcohol schijnt slecht te zijn voor je lichaam, maar wat nu als je het combineert met aardbei & kiwi? Gezond! (en oh zo lekker, deze frozen aardbei-kiwi-mojito)

8. Zoetekauwen opgelet: deze perzik-mojito-cupcakes zorgen voor instant happiness.

9. Alleen maar normale mojito’s of aardbeien-mojito’s wordt ook zo saai. Wissel het af met de blauwe bessen-variant.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *