Shakend de lente in!

Door  |  0 reacties

cocktail app, Flow Cocktail

De eerste lentedagen zijn een feit. Het wordt een zonnig week. Terraskriebels duiken overal op!

En dat betekent: tijd voor tropische cocktails. Met de cocktail app Cocktail Flow (gratis beschikbaar voor je iPhone) kun je op zoek naar jouw favoriete cocktails. Aan de hand van jouw favoriete basisdrank, de soort cocktail (ga je voor shooters  of tropische cocktails?) of de kleur worden de lekkerste recepten op je beeldscherm getoond. Alle ingrediënten bij elkaar en shaken maar!

Ook handig: aangeven wat je drankvoorraad is en de app geeft aan wat je hiervan kunt maken. En je kunt je favoriete mixjes eenvoudig in een favorietenlijst zetten.

Met deze cocktail app ben je klaar voor een cocktailrijke zomer!

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *