Coole cocktails maken

Door  |  0 reacties

Coole cocktails maken met Ushake

Met de (gratis!) app Ushake kun je – ook als je geen doorgewinterde bartender bent – cocktails maken die niet alleen geweldig smaken, maar er ook nog eens heel mooi uitzien.

De applicatie is bedacht door cocktail mixologist (mooi woord voor Wordfeud!) Rob Gosker. Zijn droom was om ooit een cocktailboek te maken, maar uiteindelijk werd het een digitale variant. Want die biedt natuurlijk veel meer mogelijkheden, zoals animaties en filmpjes.

Ga jij kerstavond de Lucky Orange Dragon- of de Indian Rose-cocktail maken?

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *