Krijtbordstickers voor je kind of…?

Door  |  0 reacties

Je zult ze ongetwijfeld kopen voor je kind(eren). Maar stiekem vind je ze zelf veels te leuk, deze krijtbordstickers, wedden?

Webshop Het blauwe vogeltje verkoopt leuke krijtbordstickers die je op alle gladde voorwerpen kunt plakken. Op je kasten, op de muur, op de deuren. Voor je kinderen een krijtbordsticker in de vorm van een stoere truck en voor jezelf hippe lijstjes. Waar laat jij voortaan je to do-list?

Ga naar hetblauwevogeltje.nl & kies uit alle krijtbordstickers >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *