100% positief nieuws

Door  |  0 reacties

Moord, natuurrampen, mishandeling, misdaad: erg positief kun je het nieuws niet meer noemen. Behalve op deze website.

Helaas het is tegenwoordig zoeken naar positiviteit in de wereld. Open de homepage van NU.nl en je wordt doorgaans niet vrolijk. En hoewel het goed is dat we van dit alles op de hoogte zijn, blijken we soms ook naar goed nieuws te snakken. Al is het maar dat uit onderzoek blijkt dat je toch niet dik wordt van de pil. Of dat de files over vier jaar aanzienlijk korter zullen zijn door een nieuwe techniek.

Even een nieuwsberichtje lezen waar je wel een glimlach van op je gezicht krijgt. En dat is wat Baas van het journaal doet: een glimlach op je gezicht toveren bij elk stukje.

Ga naar Baasvanhetjournaal.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *