Fotofood

Door  |  0 reacties

Doodsimpel, maar oh zo vermakelijk. Het fotograferen van eten en delen met heel de wereld.

Dat is het concept van Foodspotting.com. Een website die door middel van enkel foto’s uitgegroeid is tot een internationale restaurantgids. Leuk om jouw geslaagde, of minder geslaagde, etentjes te plaatsen. Maar ook erg handig als je op reis gaat!

Let op: je krijgt wel honger van de website!

Ga naar Foodspotting.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *