Hiep hiep kindertraktatie

Door  |  1 reactie

Kindertraktatie oreo

Misschien niet helemaal pedagogisch verantwoord, maar lekker zijn ze wel: deze Oreo-lolly’s. Ideaal als kindertraktatie!

Eens in het jaar moet je er aan geloven: je kind is jarig en wil trakteren. En natuurlijk wel origineel en leuker dan zijn vriendjes en vriendinnetjes. Gezond is tegenwoordig het sleutelwoord, maar bij het zien van deze lolly’s wordt elk kind toch blij? En het is nog simpel ook: prik de Oreo’s op een stokje, doop ze in gesmolten chocolade en versier ze met strooisels. Leuk om op woensdagmiddag samen met je kind te doen.

Liever een iets gezondere kindertraktatie? Op de blog Hip Hip Hooray vind je nog veel meer ideeën voor traktaties en kinderfeestjes.

Ga naar Hip Hip Hooray >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Judith

    27 mei 2012 at 11:44

    Hoe vaak ik het ook probeer, als ik het lollystokje in de Oreo’s doe breken de koekjes keer op keer weer. En een sateprikker vind ik minder gezellig uitzien. Wat is jouw geheim?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *