Kraak de code

Door  |  0 reacties

Niet alleen vind je je koffer snel terug op de luchthaven, je bent ook nog eens boef-proof. Met deze bagageriem.

Capventure.com komt met een bagageriem die er niet alleen heel leuk uitziet, maar ook nog eens voor zorgt dat jouw bagage veilig en wel in je koffer blijft. Wikkel hem zo ingewikkeld mogelijk om je koffer en stel het cijferslot in. Graag een ingewikkelde code.

Bestel deze bagageriem op Capventure.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *