Blits op de piste: de leukste skihelmen

Door  |  0 reacties

Skihelmen; veel mensen hebben er gemengde gevoelens over. Tien jaar geleden werd je nog raar aangekeken als je een helm droeg op de piste. Tegenwoordig is dat andersom eerder het geval; op sommige pistes is het verplicht en veiligheid staat altijd voorop! Mocht je toch nog twijfelen over een helm; deze leuke skihelmen trekken je vast over de streep.

Een skihelm is om meerdere redenen een goed idee. Allereerst natuurlijk voor de veiligheid. Als je valt, is je hoofd goed beschermd tegen stenen en andere harde zaken die je tijdens je val tegenkomt. Behalve veilig zijn skihelmen ook nog eens heerlijk warm. Daar waar een muts bij mij altijd gelijk staat aan jeuk, is dat bij de helm niet het geval. Muziek luisteren tijdens het wintersporten? Daar zijn special skihelmen voor te koop. Wij zochten negen leuke exemplaren voor je uit. Nu nog kiezen.

Leukste skihelmen

Alles over de leukste skihelmen

1. Kan het meisjesachtiger dan een skihelm in knalroze? Wedden dat alle kleine meisjes op de piste jaloers naar je helm kijken…

2. Als je liever een wat subtielere helm op je hoofd hebt dan is deze mat zwarte skihelm van Bollé een mooi exemplaar. De roze accenten maken het toch een echte dameshelm.

3. Echt opvallen lukt onwijs goed met dit bling bling exemplaar. Met deze zilveren spiegelhelm die de zon weerkaatst ziet iedereen je van verre aankomen. Handig!

4. Kusje erop? Een mooie witte helm met knalrode kuslippen. Je kunt de oorpads van deze helm voorzien van een audiokit zodat je tijdens het skiën/snowboarden naar je favoriete muziek kunt luisteren en je vrienden te woord kunt staan.

5. Zo blauw als de lucht tijdens wintersport kan zijn, is deze verstelbare skihelm van Eassun. Gave kleur toch? En die witte details maken het een stoer exemplaar.

6. Een ultra lichtgewicht skihelm van Brunotti. Dat moet heerlijk zitten. En de kleur maakt dat je vrolijk aan je eerste afdaling begint.

7. Deze paarse skihelm met lekker zacht gevoerde oorpads mag ook gezien worden op de piste. En als hij vloekt met je skipak dan heb je gelijk een goed excuus om te gaan shoppen voor een nieuw skipak.

8. Misschien past deze skihelm in fris blauw wel uitstekend bij je ski-outfit van vorig jaar. Scheelt weer; meer geld over om te besteden tijdens de après ski!

9. Tot slot een wel heel stoer exemplaar mét vizier van Kask. Zo’n vizier is super handig, zeker als je brildragend bent. Je bril kun je er namelijk gewoon onder dragen.

Zit jouw favoriet ertussen? Fijne & veilige wintersport met een van deze skihelmen! 

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *