Spelen op de achterbank

Door  |  0 reacties

Verveelde kinderen achterin? Geef ze voor een keertje je iPad en ze zijn wel even zoet.

Klinkt niet pedagogisch verantwoord hè, je kinderen zoet houden met je iPad? Toch is het dat wel als je de Tellen en Kleuren-app voor ze installeert.

De app, geschikt voor kinderen vanaf een jaar of drie, leert kinderen tellen door middel van het met hun vinger van cijfer naar cijfer gaan. Om de cijfers echt tot je kind door te laten dringen, leest de app ze netjes voor. Verbind jouw kind de cijfers in de goede volgorde dan ontstaat daar een mooie figuurtje, zoals de vis hierboven.

De beloning van het goed verbinden van alle cijfers? Een mooie tekening die op de iPad ingekleurd kan worden!

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *