Toffe telefoonhoesjes voor een lage prijs? Ze bestaan!

Door  |  0 reacties

Weet je waar we dol op zijn bij Like & Love (it!)? Leuke gadgets en aanverwante producten voor een lage prijs. MiniInThebox is hier sinds kort dus favoriet.

Voor wie MiniInTheBox niet kent; het is een internationale website (wel Nederlandstalig, hoewel je af en toe heel hard om de vertalingen zult moeten lachen – met (elektronische) gadgets en accessoires die hier op aansluiten, zoals bijvoorbeeld toffe telefoonhoesjes. Ik zag het zelf al vaak voorbij komen op Facebook, maar had er geen ervaring mee. Tot ik van mede-schrijfster Sabine een telefoonhoesje kreeg en verliefd werd.

MiniInTheBox heeft een enorm breed aanbod aan toffe telefoonhoesjes; voor mijn iPhone 6 hebben ze maar liefst 171 pagina’s TPU-hoesjes. TPU-hoesjes? Ja, dat zijn van die dunne, flexibele hoesjes waardoor je telefoon niet meteen op een koelkast gaat lijken. Ideaal dus!

Nadat ik van Sabine dat hoesje had gekregen, ging ik eens naar de prijs kijken. Voor twee tot acht dollar heb je de leukste hoesjes. Niet van de kwaliteit die je krijgt als je een hoesje van € 40,- in de Apple Store koop, maar dat maakt niets uit. Door deze prijs kun je lekker vaak wisselen. En als je ze niet per se snel in huis wilt hebben, is de verzending ook nog een gratis. Ze zijn binnen 10 tot 20 werkdagen in huis. Goede deal!

Wat MiniInTheBox zoal biedt qua telefoonhoesjes? Ik maakte een selectie van mijn favoriete iPhone 6-hoesjes. Wees niet getreurd, ze zijn er vaak ook voor andere versies van de iPhone en zelfs andere merken. Gewoon even het handige zoekfilter gebruiken.

Voordelige telefoonhoesjes

Alles over deze toffe telefoonhoesjes

1. Naast de flamingo- en ananasrage was er vorig jaar ook een echte cactusrage. En wat mij betreft gaat dat dit jaar gewoon door. Ik heb dit cactus-hoesje in elk geval besteld.

2. Om deze heb ik dus heel hard moeten lachen. Dan gaat hij dus meteen mijn winkelmandje in. Moo, I’m a fish!

3. Aztek in the house!

4. Onze hond is dol op appel. Deze Apple-etende golden retriever kon ik dat ook niet weerstaan. Verkrijgbaar met meer rassen overigens.

5. Bij dit kleurrijke en zomerse hoesje (Enjoy your life) krijg je een bumper geleverd. Extra valbescherming! (en ik ben gevorderd in telefoon-laten-vallen, dus dat komt mooi uit)

6. Het hoesje dat ik van Sabine kreeg was er echt een voor fotografieliefhebbers. Net als deze. Die wil ik dus ook wel aan mijn verzameling toevoegen.

7. Quotes als deze, ik ben er dol op. Ook op zwart/wit hoesjes overigens. En daar vind je er veel van op MiniInTheBox. Binnenkort een artikel met alleen maar zwart/wit hoesjes.

8. Ga jij voor eenvoud én ben je dol op pastel? Deze serie telefoonhoesjes is echt wat voor jou.

9. Omdat deze quote 100% Laura is. En misschien is hij ook wel op jou van toepassing!

Meer keuze hebben? Surf snel naar MiniInTheBox (en raak verslaafd, sorry!).

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *