Op naar een schoon park

Door  |  0 reacties

Een goed initiatief van de horecaondernemers in het Westerpark in Amsterdam: CleanPicnic-kleedje.

Zwerfafval staat in Nederland in de top 3 van ergernissen. Buiten het feit dat je niet vrolijk wordt van het aangezicht, kost het Nederland ook nog eens 250 miljoen per jaar om het op te ruimen. Ook in het Westerpark os het zwerfafval een doorn in het oog.

Horecaondernemers in het park gaan daarom vanaf nu gezamenlijk de strijd aan. Allen hebben ze vanaf nu een CleanPicnic-sandwichbord voor de deur staan. Één zijde is een krijtbord voor eigen gebruik, aan de andere kant hangen de CleanPicnic-kleedjes die bezoekers er af kunnen scheuren. De kleedjes zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Eten en drinken kan op het kleedje worden gestald. Zodra men weggaat kun je het kleedje eenvoudig in een vuilniszak veranderen door drie punten naar elkaar te trekken en door het gat in de vierde punt te trekken. Afvalbak zoeken en klaar!

Een goed initiatief, wie volgt?

Ga voor meer informatie naar CleanPicnic.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *