Weer of geen weer

Door  |  0 reacties

De schoolvakanties zijn in het hele land gestart, maar ravotten op het strand zit er niet in.

Leuk, en droog, alternatief voor je kind(eren)? Ga naar het strand van Science Center NEMO in Amsterdam. Weer of geen weer, deze is altijd geopend. En tot vier september vind je hier de tentoonstelling Chemie aan zee.

Alles in deze tentoonstelling heeft te maken met kleine deeltjes. Want alles, dus ook jouw kind(eren) bestaat uit kleine deeltjes. In NEMO leren kinderen hoe elementen uit deze kleine deeltjes zijn opgebouwd. Oh, en ze mogen ook moleculen frituren en de scheet van Einstein inademen.

Als dat geen origineel uitje is!

Ga naar de website van NEMO >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *