Wreck this app

Door  |  2 reacties

Nog nooit gehoord van Wreck this journal? Tijd om je te schamen. Dit boek is het walhalla voor creatievelingen en een uitdaging voor perfectionisten.

Het boek staat vol verrassende opdrachten die je in willekeurige volgorde mag uitvoeren. Je mag (of moet) met het boek gooien, ‘m onder de douche nemen of ‘m volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden. Gevolg: ware kunstwerken. Er is zelfs een Flickr-groep vol plaatjes van deze kunstwerken.

En nieuw: een echte Wreck this app, voor zowel de iPhone als de iPad. In de iTunes Store kun je voor € 5,99 (wat voor een app relatief duur is) een applicatie downloaden die eigenlijk hetzelfde werkt als het boek. Leef jij je uit op de ruim 50 opdrachten?

Download de applicatie in de iTunes Store >>
Android-gebruiker? Download de app in de Play Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

2 reacties

 1. Coot

  31 augustus 2011 at 14:54

  uh, app kost 5,99 euro!

  • Redactie

   31 augustus 2011 at 14:58

   @ Coot: dan is de prijs in de tussentijd veranderd, ik heb hem hierboven aangepast. Dank voor de melding!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *