Foto-kwartet: mag ik van jou….?

Door  |  1 reactie

… cocktails op Ibiza? Mag ik van jou Karel op het luchtbed? Mag ik van jou die lekkere Spaanse ober?

Iets origineels doen met je vakantiefoto’s? Maak je eigen foto-kwartet op Kwartetcadeau.nl. Upload je foto’s, bedenkt vier opties per categorie en binnen no time heb je een kwartetdoos in huis. Ook leuk voor trouwerijen, vrijgezellenfeestjes, jubilea en een vriendinnenavondje.

Ga naar Kwartetcadeau.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Anouk

    2 augustus 2011 at 22:53

    Oeh, dat vind ik nu echt een leuk idee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *