Brief voor je lief?

Door  |  0 reacties

De makers van deze site waren ongetwijfeld het 2.0-tijdperk zat en wilden terug naar de handgeschreven brieven.

Op Briefvoorjelief.nl kun je handgeschreven brieven bestellen en laten bezorgen. Romantisch? Niet echt natuurlijk, dan moet je zelf de pen in de hand nemen en een postzegel likken. Toch is de website een bezoekje waard. Al is het alleen maar om even de ge-wel-di-ge zoete teksten te lezen waar je uit zou kunnen kiezen.

Ga naar Briefvoorjelief.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *