Een foto van een foto

Door  |  1 reactie

Het is weer eens wat anders dan een 365-project: Dear Photograph is een uniek fotoproject.

Een paar jaar terug kwamen de 365-projecten onder fotografen als paddestoelen uit de grond schieten. Ze daagden zichzelf uit elke dag minimaal één foto te plaatsen op hun blog/website. De fotografen die zichzelf nog meer wilden uitdagen, beperkten zich tot enkel zelfportretten of straatfotografie.

Inmiddels zijn de 365-projecten op zijn retour en komen er nieuwe fotoprojecten. Zoals Dear Photograph. De opdracht? Maak een foto van een foto in het verleden in het heden. Volg je hem nog? Kijk snel op de website!

Ga naar Dearphotograph.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Anouk

    16 augustus 2011 at 16:50

    Lijkt me vet om te doen ^^

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *