mi ZX FLUX: customize je sneakers

Door  |  0 reacties

Tegenwoordig kun je ontzettend veel leuke dingen doen met je foto’s. Laten drukken op canvas, karton, magneetjes, mokken, muismatten, iPhone hoesjes.. Het kan allemaal! Maar wist je dat je nu ook je favoriete foto op sneakers kan laten drukken? Customize je sneakers met de mi ZX FLUX app van Adidas!

Het lijkt wel alsof je alles kunt personaliseren. Je kunt het zo gek niet bedenken of het valt te customizen. Ook sneakers. En het was natuurlijk al langer mogelijk om je eigen sneakers te ontwerpen. Zo kon je met NikeiD zelf je materiaal en en je kleuren kiezen. Adidas gaat nu nog een stapje verder en laat je met de mi ZX FLUX app een foto kiezen voor op je sneakers. Originele sneakers gegarandeerd!

Mijn favoriete sneakers zijn (tot nu toe) allemaal van Nike of Puma, maar misschien horen daar binnenkort ook deze sneakers van Adidas bij. Wil jij ook originele sneakers met een waanzinnige foto? Ga dan gauw aan de slag met de mi ZX FLUX app!

Hoe werkt de mi ZX FLUX app?

  • Kies als eerste je schoenmaat, geslacht en land
  • Maak een foto met je telefoon, of kies er één die reeds op je telefoon staat
  • Pas de foto aan zodat deze goed op de schoen past
  • Bekijk je ontwerp met de 360° 3D-preview en bewaar deze als het helemaal naar wens is
  • Bestel je mi ZX FLUX sneakers

Een kind kan de was doen! Het enige moeilijke is die ene foto selecteren.

Download de app voor iOS in de iTunes Store >>
Download de app voor Android in Google Play >>

Reacties

Jo (32) raakt niet uitgepraat over hardlopen en bezoekt graag concerten en festivals. Ze houdt van lekker eten & drinken, lezen en schrijven. De zon en mooie duurzame producten maken haar blij. Ze is nog lang niet uitgereisd en is dol op sushi en NYC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *