Schoolbordfolie: krijten op de muur

Door  |  0 reacties

Kinderkamer pimpen? Je doet een klein kind geen groter plezier dan met een muur waar het onbeperkt op mag kliederen.

Ai, daar gaat mijn muur! Ja, als je je kinderen gewoon op behang laat kliederen wel. Maar als je (een deel van) de muur voorziet van zelfklevend schoolbordfolie is er niets aan de hand. En is de muur vol, dan is hij met een natte doek zo weer schoon.

Ook leuk: een strook schoolkrijtfolie in de keuken. Voor je boodschappenlijstje en favoriete recepten. Niet alleen voor kinderen geschikt dus.

Bestel dit zelfklevende schoolbordfolie >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *