Muesli-maker

Door  |  1 reactie

Ideaal voor gezondheidsfreaks: stel je eigen muesli samen. Met keuze uit maar liefst 80 bio-producten.

Eerder schreven we al over de chocoladepizza: een unieke, door jou samengestelde traktatie voor jezelf. Als je bijvoorbeeld last hebt van hormonen… Wil je daarna even gezoend doen, stel dan je eigen muesli samen op My Muesli. Geleverd in een sjieke bus.

Chocolate crunch, havermout, pistachenoten, aardbei, maanzaad, boekweit, appel, zonnebloempitten, kokosvlokken, ananas, amandelen, macadamia, rozijnen, papaya, walnootnoten, gummibeertjes, chocolade vlokken, espressobonen met chocolade, speculaas, witte chocolade, Sultana… Succes met kiezen!

Ben je niet zo goed in kiezen? Speciaal voor jou staan er 10 originele mixsuggesties klaar in de muesli-maker.

Ga naar My Muesli >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Claudia

    5 juli 2011 at 21:45

    Ik ben fan. Echt heerlijk om het zelf samen te stellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *