Cadeaus door de brievenbus

Door  |  1 reactie

Cadeaus door de brievenbus

Ben jij ook zo fan van online shoppen, maar erger je je dood aan de hoge verzendkosten? Ga naar Busmus.nl.

Busmus.nl heeft in haar collectie enkel producten die door de brievenbus passen. Hiermee bespaart de webwinkel jou een hoop kosten. Sterker nog: je komt ook achteraf niet voor verrassingen te staan: de prijzen zijn al inclusief verzendkosten.

Om het je nog makkelijker te maken, kun je per item aangeven waar je het naar verstuurd wilt hebben. Zo kun je voor al je verjaardagen tegelijk shoppen. Want Busmus geeft je de mogelijkheid om jouw cadeaus (die ze overigens super verpakken!) te versturen wanneer jij dat wilt.

Busmus heeft een groot assortiment. Van knuffels tot babydekentjes. Van kinderboekjes tot speelgoed. Van portemonnees en tassen tot notitieblokjes. Allemaal op prijs gesorteerd!

Ga snel naar Busmus.nl voor cadeaus door de brievenbus >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Rianne

    30 september 2011 at 21:11

    Fijn! Eindelijk een webshow waar de verzendkosten inclusief zijn! Dat zouden ze bij elke webshop moeten doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *