Van theedoek tot knuffel

Door  |  0 reacties

Op een van onze favoriete websites, Djello.nl, kwamen we deze geweldige knuffels tegen. Of zijn het nu theedoeken?

Net wat jij wilt…  Want Djello.nl verkoopt multi-inzetbare theedoeken. De theedoek is namelijk ook een simpel stap-voor-stap naaiproject voor kinderen, volwassenen en iedereen daar tussenin. Hoe het werkt? Check het filmpje hieronder. It’s so easy! (en erg leuk voor de feestdagen)

Bestel de theedoek-knuffel op Djello.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *