Kom in kerstsfeer!

Door  |  0 reacties

Jingle bells, Jingle bells, Jingle all the way… Ook zo’n zin in kerst?

Kom naar de Margriet Winterfair: heerlijk genieten van de kerstsfeer, muziek, leuke workshops en lekker eten. Weekblad Margriet organiseert dit evenement dit jaar alweer voor de 11e keer. Een week lang is de jaarbeurs omgetoverd in wintersferen, inclusief spetterende optredens van bekende artiesten. Huishoudbeurs-idee? Echt niet!

Je kunt de Margriet Winterfair bezoeken van 18 tot 25 november in de jaarbeurs Utrecht.

Ga naar margrietwinterfair.nl voor meer informatie >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *