Wandelen in de winter

Door  |  0 reacties

Koud hé, buiten? Wedden dat je het een stuk warmer krijgt als je leuke dingen doet buiten? Een gave, misschien wel spannende, wandeling maken zorgt er vaak al voor dat het niet eens meer opvalt dat het koud is.

Het boek Op stap in herfst en winter geeft goede tips om tijdens de herfst winter nu eens niet achter de computer of gameconsole te kruipen. Paddenstoelen, kastanjes en gekleurde bladeren zijn namelijk veel leuker om in het echt te zien dan op een foto.

Het boekje is een uitgave van Uitgeverij Snor, die je misschien wel kent van Vrolijk in 3,5 maand of de app voor aanstaande vaders. Zij maakten dit samen met Natuurmonumenten.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *