O My Bag!

Door  |  2 reacties

O My Bag is net zoals de meeste vrouwen dol op tassen, daarom verkopen zie die ook in verschillende soorten en maten. Alleen O My Bag is wel even net iets anders dan anderen tassenverkopers.

O my bag, duurzame tassenHet tassenmerk verkoopt namelijk duurzame tassen. Alle tassen die O My Bag verkoopt zijn gemaakt in India bij een fairtrade organisatie die ervoor zorgt dat de makers van de tassen eerlijk betaald krijgen én dat er minder schadelijke stoffen worden gebruikt. Dat de tassen ook nog eens erg mooi zijn, maakt het een win-win-win-situatie.

Ben je na het zien van de tassen en de website nog niet overtuigd? Bekijk dan het filmpje dat O My Bag maakte over het productieproces van de tassen, wedden dat je heel anders naar de tassen kijkt?

Gelijk bestellen? Dat kan op de website van O My Bag >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

2 reacties

  1. Louise

    1 december 2011 at 21:40

    Wat een mooie tassen! Ik zag op de website dat ze vandaag t/m zaterdag Sint Sale hebben. Ik denk dat ik even langs ga!

  2. floor

    18 december 2011 at 17:10

    wow, dit zijn echt mooie tassen! Stoer, classic en ook nog eens handig in gebruik omdat je laptop erin kan. Toch maar eens kijken voor de kerst…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *