Duurzame kerstcadeaus gezocht? Genoeg keuze!

Door  |  1 reactie

Ben jij op zoek naar een duurzaam kerstcadeau voor die groene vriendin of dat familielid dat heel erg met het milieu bezig is? Of ben je zelf gewoon enorm duurzaam ingesteld? We gingen op zoek naar duurzame kerstcadeaus.

Die zoektocht bleek overigens makkelijker dan we dachten; duurzame kerstcadeaus blijken dit jaar haast wel in, zo’n ruime keuze is er. Tijd om onze favorieten op een rij te zetten!

Duurzame kerstcadeaus

Alles over deze duurzame kerstcadeaus

1. Logees maak je zonder twijfel blij met deze tandenborstels. Gemaakt van duurzaam bamboe!

2. Wij hadden nog nooit gehoord van Hucks Berbs, jij? Huck is een wereldverbeteraar die zijn liefde voor koken combineerde met bewustheid voor het milieu. Zijn kweeksetjes voor kruiden zijn volledig gemaakt van biologisch afbreekbare materialen.

3. Fashion & duurzaamheid gaat best samen. De tassen van My Paper Bag zijn geheel fairtrade; er wordt enkel gewerkt met partijen die hun ambachtslieden eerlijk behandelen.

4. Zelf kruiden maken is sowieso altijd goed voor het milieu. Het kan ook in deze kruidenkubussen.

5. Een van de meest bekende duurzame merken van dit moment? Dopper! Dopper heeft als missie om mensen zich meer bewust te laten zijn over het milieu. Zo proberen ze met hun supertoffe waterflesjes de hoeveelheid single-use plastic afval te verminderen.

6. Tof én duurzaam: Bambook. Je notities in dit notitieboek kun je eenvoudig uitwissen, waardoor hij keer op keer te hergebruiken is.

7. Nee, je hoeft niet echt een geit onder de kerstboom te leggen. Maar je kunt wel symbolisch een geit cadeau geven!

8. Duurzame chocolade doet het altijd goed. En zeker als deze van Tony’s Chocolonely is.

9. Een eyecatcher in je werkkamer: dit toetsenbord van duurzaam bamboe.

Heb jij een favoriet van deze duurzame kerstcadeaus?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. sammie

    4 december 2015 at 11:27

    Oh dat toetsenbord is gaaf zeg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *