Krabbelen op kaarten

Door  |  0 reacties

We kunnen er niet genoeg van krijgen: onze speurtocht naar unieke notitieboekjes gaat eeuwig door.

Zo kwamen we de Urban Gridded Notebook tegen. Geen saaie lijntjes of blanco vellen – ga je dan ook altijd zo scheef schrijven? – maar een boek vol met plattegronden van beroemde steden.

127 steden zijn onder de loep genomen. Van elke stad is het stadscentrum op twee pagina’s gedrukt. Nauwelijks herkenbaar – gelukkig staat er op de laatste pagina een lijst met steden en paginanummers – maar dat maakt niets uit. Het gaat om het unieke grid dat elke pagina heeft. Hoe creatief ga jij hier mee om?

Bestel dit notitieblok op Cadeau.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *