Filevermijdend

Door  |  0 reacties

Struikel je altijd over de racebaan van je zoontje? Dan is dit de oplossing. Mits hij wel zijn autootjes opruimt.

Op Cadeau.nl kwamen we My First Autobahn van Donkey Products tegen. Een rol tape met het motief van een racebaan. Of je zoon nu in de slaapkamer, de woonkamer of op de keukentafel aan de slag wil met zijn auto’s: het kan allemaal!

En de baan kan nooit te klein zijn, want je plakt er gewoon nog een stukje achter. De ideale oplossing bij files!

Ga naar Cadeau.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *