Foto dagboek My365

Door  |  2 reacties

De applicatie Instagram heeft Nederland al veroverd, maar heb jij het geweldige foto dagboek My365 al ontdekt? Nee? Dan snel doen!

Op het eerste gezicht heeft My365 best veel weg van Instagram. Met dit ‘foto dagboek’ kun je foto’s maken, er filters overheen gooien en dan delen via Twitter & Facebook. Je kunt je Facebook- & Twitter-vriendjes net als in Instagram heel makkelijk toevoegen. Er is echter één heel groot verschil.

Bij My365 is het de bedoeling dat je één foto per dag plaatst. Niet meer en liever ook niet minder, want dan krijg je wel een heel saaie overzichtspagina, die ingedeeld is in blokjes als een kalender. En als je dan een aantal dagen geen foto’s hebt toegevoegd, krijg je wel een heel lege kalender.

Ga de uitdaging met jezelf aan en leg 2012 in 365 + 1 (schrikkeljaar) foto’s vast. Happy newyear!

iPhone-gebruiker? Download de app gratis in de iTunes Store >>
Android-gebruiker? Download de app in de Play Store >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

 1. Linda Flens

  1 januari 2012 at 22:09

  Oh dit is echt helmaal super! Ik ga meteen kijken of ik deze ook voor mijn HTC kan downloaden!

  • Redactie

   1 januari 2012 at 22:12

   Ja, het is heel vervelend dat we door eigen telefoons met name de iPhone-apps kunnen testen en niet bijv. de HTC of Samsung-apps, of zelfs de BlackBerry.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *