Sneeuwbal of boterham?

Door  |  0 reacties

Een boterham is ook maar een boterham. Tot je hem verpakt als sneeuwbal. Welkom leuke lunch!

Meer dan een stel witte boterhammen, zachte boter, beleg en geraspte kokos heb je niet nodig. Ja, huishoudfolie en een uitsteker voor rondjes. Een kind kan de was doen met het recept dat we vonden op Moodkids.nl.

Geef jij je kinderen een lunch mee naar school waar vriendjes en vriendinnetjes wel jaloers op moeten worden?

Ga snel naar Moodkids.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *