Chocoholics-droombed

Door  |  0 reacties

Wegdromen onder een laagje chocolade? Of in een vrolijk bloemenveld?

Op Bedtoppings.com kun je ge-wel-di-ge dekbedovertrekken met bijpassende hoeslakens en kussens bestellen. Wij zien onszelf wel liggen op een reep chocolade, omwikkelt met een mooi folietje. Of in dat geweldige bloemenveld.

Voor de creatievelingen: slapen tussen penselen. Hobbykoks kunnen terecht in een blikje met sardientjes. Al klinkt dat zo niet erg comfortabel. Maar ze zijn echt leuk! Helaas niet erg goedkoop, de chocolade-variant kost bijvoorbeeld $ 159,-.

Ga naar Bedtoppings.com voor o.a. het chocolade dekbedovertrek >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *