Ki-ka-kinderkoffers

Door  |  0 reacties

Ontmoet de Cuties and Pals: de meest lieve en schattigste koffers en rugtassen voor kinderen.

Ga je met je gezin skiën? Of ben je al een zomervakantie aan het plannen? Dan zijn dit ideale koffers en rugtassen voor je kinderen om hun spulletjes in mee te nemen. De koffers en rugtassen zien er niet alleen schattig uit, ze zijn ook erg stevig. Onder de koffers zitten wieltjes zodat ze makkelijk vervoerbaar zijn.

Je hebt de keuze uit zes verschillende koffers en rugtassen in de vorm van verschillende dieren. Een aap, een dino, een bij, een panda, een varken en een pinguïn. Met deze koffers en rugtassen is de vakantie sowieso al een feest voor je kinderen.

Ga nu naar koffertjes.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *