Club Geluk

Door  |  0 reacties

Club geluk

Alles voor een gelukkig huishouden, dat vind je op Clubgeluk.nl.

In deze webshop vind je een heleboel producten welke gemaakt zijn voor volwassenen en kinderen. Alles met de achterliggende gedachte: voor een gelukkig huishouden. Enkele producten zijn uniek, maar er zijn ook genoeg producten waar meerdere van gemaakt zijn.

Producten voor in de keuken, werkkamer, slaapkamer, eetkamer, woonkamer en zelfs voor buiten zijn er genoeg te vinden. Niet alleen in de webshop, want er zijn ook enkele winkels waar deze producten verkocht worden. Adressen vind je ook op de website

Ook leuk: Club Geluk geeft regelmatig workshops haken en breien.

Ga naar Clubgeluk.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *