Snoepen zonder aankomen

Door  |  0 reacties

Snoepen zonder op je lijn te hoeven letten. Wie wil dat nu niet?

Deze schattige cupcakes zijn van het merk Naughty but Nice en laten je snoepen zonder ook maar enige kilo’s aan te komen.

Er zit namelijk lippenbalsem- of gloss in de potjes verwerkt. Het is een kleurloze lippenbalsem waarin enkele kleine glitters in verwerkt zijn wat zorgt voor een mooie shiny gloss. De lippenbalsems ruiken naar de soort cupcake waaronder de geuren Chocolate Sprinkle en Strawberry Cream.

Bestel je cupcake-balsem op Hippe Hebbedingetjes >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *