Rumble, online Boggle

Door  |  0 reacties

rumble online boggle

Boggle in een nieuw jasje, met een vleugje Scrabble: dat is Rumble, online Boggle.

Rumble is na Wordfeud en Draw Something de nieuwe rage. Daag je vrienden uit voor een ouderwets potje online Boggle. Met een vleugje Scrabble, want gebruik je de letters met dubbele woordwaarde dan word je extra beloond. En in tegenstelling tot Draw Something kun je dit spel wel op Nederlandse modus zetten. Wel zo fijn spelen!

Succes! (om daarna van je nieuwste verslaving af te komen)

Download de iPhone app in de iTunes Store >>

P.S. Na de verschijning van dit artikel is Rumble veranderd van naam, dit heet nu Ruzzle.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *