Power Vrouwen Tour

Door  |  0 reacties

Power Vrouwen Tour

Sightseeing met verhalen over de powervrouwen van toen en nu. Het is mogelijk in Amsterdam.

Koningin Wilhelmina, Fien De la Mar, Majoor Bosshardt, Annie M.G. Schmidt. Dit zijn zomaar wat namen van opmerkelijke dames die hun sporen in de Nederlandse geschiedenis hebben nagelaten, en dan vooral in Amsterdam.

Als ode aan deze powervrouwen is er nu een speciale Power Vrouwen Tour in Amsterdam. Tijdens de twee uur durende tour krijg je een rondleiding door de hoofdstad, waarbij de invloed van sterke Nederlandse vrouwen tot op de dag van vandaag terug te vinden is in het dagelijkse straatbeeld.

De stadstour wordt verzorgd door bekende en minder bekende vrouwen.

Meer weten? Ga naar Toptours.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *