Bacchus Wijnfestival: meer dan 250 zinnenprikkelende wijnen

Door  |  0 reacties

Waar vind je in de hoofdrol meer dan 250 zinnenprikkelende wijnen, heerlijke mobiele keukens, live optredens, dj’s en een wijntheater? Op het Bacchus Wijnfestival!

Wat is het Bacchus Wijnfestival?

Het Bacchus Wijnfestival is een festival waar tien wijnkopers samen meer dan 250 verschillende wijnen uit alle windstreken presenteren. Iedere wijnkoper heeft een mobiele keuken naast zich staan. Van klassiek tot streetfood, om zo de meest verrassende wijn-spijscombinaties te verzorgen. Dat is het Bacchus Wijnfestival!

Wanneer is het?

Op 5, 6 en 7 september ben je tussen 14.00 en 00.00 uur meer dan welkom.

Waar is het?

Het Bacchus Wijnfestival staat midden in het Amsterdamse Bos. Vanaf het bezoekerscentrum bij de hoofdingang, loop je zo naar de juiste plek. Het bezoekerscentrum vind je op Bosbaanweg 5 in Amstelveen.

Voor wie is het?

Voor wijnproevers, slurpers, gorgelaars en liefhebbers. Voor iedereen die een passie voor wijn heeft en geniet van de verrukkelijke combi tussen een feest in een glas en waanzinnig eten. Je kinderen zijn ook meer dan welkom; er zijn genoeg non-alcoholische drankjes te krijgen.

Waarom mag je het Bacchus Wijnfestival niet missen?

Natuurlijk vanwege de wijnen. Maar ook vanwege de mobiele keukens zoals de amuses van Chef Nicolas, de kaas van Kef en de vis van Zijpe Stijl. En niet te vergeten, vanwege Etikette: een extraatje op dit festival. Aan een grote tafel, genieten van wijnen en het table d’hote lunch of dinermenu met op de achtergrond het festival. Drie dagen, drie verschillende chefs.

Wat kost het?

Een ticket kost online € 12,50 en aan de deur € 15,00. Wil je drie dagen genieten? Dan betaal je € 25,00. Je kinderen neem je gratis mee. Voor Etikette gelden andere prijzen: € 52,50. Dat is inclusief de toegang tot het festival.

Laatste tips

  • Eten en drinken mag je niet meenemen
  • Betalen gaat via munten, die kun je cash of met pin betalen
  • Ben je jonger dan 18, dan ben je welkom met ouder of begeleider

Koop hier direct jouw ticket voor het Bacchus Wijnfestival >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *