Escape rooms: het leukste groepsuitje

Door  |  1 reactie

Ben jij binnenkort de ‘dupe’ en moet je dat jaarlijkse vriendenuitje organiseren? Stop met zoeken: boek een escape room in Amsterdam.

Wat zijn escape rooms?

Escape rooms: in verschillende grote steden in de wereld is het een grote rage. In de zogenaamde ontsnappingskamers laat je je vrijwillig met een groep vrienden (of collega’s) opsluiten in een kamer. Door middel van raadsels & puzzels moet je jezelf uit de kamer bevrijden.

Scherlocked: dé escape room van Amsterdam

Je hoeft niet de hele wereld over te reizen op zoek naar een escape room voor jouw groepsuitje. Ook in Amsterdam kun je je vrijwillig laten opsluiten; in de Beurs van Berlage vind je sinds kort Sherlocked.

Je krijgt hier precies 67 minuten om raadsels op te lossen. En dat klinkt best makkelijk, zeker als je een hele groep hebt om mee te denken, maar tot nog toe weet slechts 32% van alle groepen alle raadsels op te lossen. Een flinke uitdaging dus!

Voordelig groepsuitje

Je betaalt € 119,- voor de escape room en kunt daar met maximaal 8 personen gebruik van maken. Dat is haast goedkoper dan een gemiddeld bioscoopbezoek. Of een vrijgezellenfeest met afgezaagde workshops. En nog leuker ook!

Enthousiast geworden? Boek direct jouw escape room op Sherlocked.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. BarceLocked

    16 september 2015 at 11:24

    Als je dit leuk vond en ooit een groepsuitje hebt in Barcelona, dan moet je zeker onze Escape Room in Barcelona bezoeken. We heten BarceLocked en zijn te vinden in het oude centrum van Barcelona. website: http://www.barcelocked.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *