Lekker lui in luxe

Door  |  1 reactie

Wat is er nu leuker dan werken? Niet werken! Maar wat doe je dan de hele dag?

Dat kun je lezen in het boek Handboek voor decadente huisvrouwen, gemaakt voor vrouwen die niet willen (en kunnen) koken, maar wie een schortje wel goed staat. Die gruwelen van het huishouden, maar wel de juiste Poolse dame weten te vinden. Die niet gaan voor de vroege lunch, maar liever een mid-morning martini break willen.

handboek decadente huisvrouwHoe dit boek je helpt om een decadente huisvrouw te worden? Met 10 uitslaap-geboden, zodat je je nooit meer schuldig hoeft te voelen als je nog even blijft liggen. Met handige ‘Niets te doen’-checklists voor als je je verveelt. Met een smoesjeslijst voor sporthaters. Met recepten waarvan je mooi gemanicuurde nagels er niet aangaan. Met handige tips voor als je een keer gastvrouw moet spelen voor een groot gezelschap.

Wij zijn fan! (en elke vriendin zal dit krijgen voor haar verjaardag)

Bestel het ‘Handboek voor decadente huisvrouwen’ op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Anouk

    19 mei 2012 at 13:37

    Klinkt erg leuk! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *