Om je vingers bij af te likken

Door  |  0 reacties

Om je vingers bij af te likken: alle producten op de website van Lovelies.

Deze webshop, gerund door drie zussen met een voorliefde voor koek & snoep, bevat een groot assortiment homemade producten. Wij vielen voor de  roze stroopwafels en de Fruitsiqles & de Chocsiqles: fruit- & chocolade-traktates op een stokje. Niet alleen lekker om te eten, maar ook een genot om naar te kijken. Sterker nog: haast zonde om dit op te eten. En oh ja, ze verkopen ook nog macarons en shortbread cookies. Keuze genoeg!

Ga naar Lovelies.eu >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *