Popplet: mindmapping anno 2012

Door  |  1 reactie

Popplet mindmapping tool

Bezig met een project, of wil je je ideeën netjes structuren? Sla dan aan de Popplet, mindmapping anno 2012.

Het zullen met name vrouwen zijn die vallen voor Popplet.com, als ze op zoek zijn naar een mindmapping tool. Ondersteund door vrolijke kleuren als roze en limegroen kun je al je hersenkronkels op papier zetten. Incl. links, plaatjes & meer.

Ideaal als database voor je favoriete quotes, een moodboard voor de inrichting van je nieuwe huis of alle dingen waar je nog aan moet denken bij dat ene project? Het kan in Popplet.

Zoals hun slogan (See what you think together) al zegt: je kunt heel makkelijk al je ideeën delen en samen beheren. Ideaal! En: voor iPad-eigenaren is er ook speciale-app. Synchroniseren? Geen probleem!

Ontdek het zelf op Popplet.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Cynthia

    19 juni 2011 at 15:19

    Yep, ook deze vrouw is voor Popplet gevallen!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *