Studio 117: keuze genoeg

Door  |  0 reacties

studio 117

Handmade telefoonhoesjes, laptop sleeves en zelfs iPad sleeves. Bij Studio 117 heb je keuze genoeg!

Studio 117 belooft een perfect passend hoesje voor elke telefoon, laptop of tablet. De hoesjes worden op maat gemaakt en zijn 100% handmade. Van elke stof worden een max. aantal sleeves gemaakt en zo ben je altijd uniek. En: hierdoor staan er steeds nieuwe stofjes op de website en blijf je kopen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!

Psst… handig aan de iPhone-hoesjes is het extra vakje voor op. Groot genoeg voor je pinpas.

Ga naar Studio 117 >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *