Bekijk de wereld door andere ogen met Cucalu

Door  |  0 reacties

Wil je de wereld eens met andere ogen bekijken & de uitdaging met jezelf gaan? Download dan nu de app Cucalu.

Wat is Cucalu?

Cucalu is bedacht door kunstenaar Daniel Disselkoen, die graag andere mensen op een nieuwe manier, en vanuit een ander perspectief, naar gewone dingen laat kijken. Waarmee hij je indirect ook uitdaagt om op een creatievere manier foto’s te nemen & ook meer moeite te doen voor foto’s. Want hoe makkelijk maken we tegenwoordig niet te pas en te onpas snapshots van eten, cadeautjes, voeten (ja, dat doe ik heel vaak!), gezellige etentjes en meer.

Met Cucalu zul je merken dat je totaal andere foto’s gaat maken. En bovenal op een andere manier gaat kijken naar ruimtes die je normaal niet eens meer nauwkeurig bekijkt. Zoals de ruimtes in je eigen huis of op kantoor.

Wat moet je doen?

Cucalu is niets meer dan een opdrachtgever. Opdrachten waarbij je op zoek moet naar geografische vormen. En in dit geval kunnen dit cirkels, driehoeken of vierkanten zijn. Zo luidde ons eerste opdracht:

Disover six circles at the heart of your comfort zone. Stick to a 250 m radius.

Je comfortzone is in dit geval de plek waar je je op dat moment bevindt. Zie je je al staan in de gangen van je werk. Succes met de uitdaging! Want een uitdaging is deze app zeker. Je kunt bijvoorbeeld niet vals spelen door eerder gemaakte foto’s te uploaden. Real time, babe!

Download de app voor € 1,79 (dat is hij waard!) in de iTunes Store >>
(helaas nog niet verkrijgbaar voor Android)

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *