Het roer om

Door  |  0 reacties

Nog ruimte voor een boek in je koffer en dol op chicklit? Koop Het roer om van Lucy Diamond.

Het roer om, Lucy DiamondIn Het roer om draait alles om de twee totaal verschillende zussen Clare en Polly. Polly is een succesvolle, rijke, maar egoïstische zakenvrouw in Londen. Clare een alleenstaande moeder van twee kids, die geen cent te maken heeft. Ze leeft op het Engelse platteland, waar Polly ooit weg is gevlucht.

Als Polly werkloos raakt en haar flat moet verkopen, zit er niets anders op dan terug te gaan naar haar roots. Daar blijkt dat Clare & Polly meer gemeen hebben dan ze denken. Zoals het schuldgevoel met betrekking tot de dood van Michael…

Wat anderen vinden van Het roer om?

  • ‘Geestig, maar wijs. Diamonds eerste stappen in de vrouwenfictie mag je niet missen!’ – Woman Magazine
  • ‘Een regelrechte aanrader!’ – Chicklit.nl

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *