Ontwerp je eigen stof

Door  |  0 reacties

Hoewel dit geweldige concept al sinds 2008 bestaat, is het in Nederland nog amper bekend. Daar gaan wij nu verandering in brengen.

Spoonflower.com biedt namelijk zo iets leuks dat we je het niet kunnen ontzeggen. Op deze website kun je ontwerp je namelijk je eigen stof om hem vervolgens ten laten drukken. Zonder dat je meteen een rol van 20 meter moet afnemen. Super, als je voor dat ene DYI-project al weken op zoek bent naar een stofje dat niemand ooit geproduceerd lijkt te hebben.

Is ontwerpen niet zo jouw ding? Spoonflower.com biedt je ook de mogelijkheid om stoffen van ontwerpers die je voorgingen te kopen. Je koopt al een yard vanaf $ 15,75.

Bestel je eigen stof op Spoonflower.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *