Eigen jurk ontwerpen

Door  |  0 reacties

Altijd al je droom geweest om je eigen jurk te ontwerpen? Die droom kan heel simpel uitkomen.

Het klinkt bijna als een droom: je eigen jurk ontwerpen – schetsen, kleuren en prints bepalen – en je even een echte designer te voelen? Nog mooier klinkt het als je deze kleding dan in 3D kan zien en natuurlijk – hoe kan het in deze tijd anders? – met vrienden kunt delen. En helemaal mooi wordt de droom als deze jurk (of een ander kledingstuk naar keuze) op maat voor je wordt gemaakt.

Unitedstyles.nl maakt deze droom nu waar voor de wannabe designer  In wat voor jurk loop jij deze zomer?

Ga naar Unitedstyles.nl en ontwerp je eigen jurk >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *